Over ons
Wie zijn wij?
Over ons
Wij zijn van Zeeland Solutions en houden ons bezig met het verbeteren van de conversie van alle (online) marketinguitingen! Bij online marketinguitingen kunt u denken aan: Websites, apps, advertenties en sociale media. Maar schroom niet om ons te benaderen bij andere voorbeelden! Wil jij ook jouw concurrent voor zijn?
Onze werkwijze

Om de meest betrouwbare data te kunnen verzamelen over uw Marketing uitingen worden er respondenten geworven voor het onderzoek binnen uw doelgroep, zodat de werkelijkheid op zijn best wordt gesimuleerd! Voordat het Eye-tracking onderzoek begint, gaan we samen met u in gesprek over al bekende knelpunten op uw marketing uitingen of met welk specifiek doel u het onderzoek in wilt gaan.

Op basis van dit gesprek wordt er een takenlijst opgezet voor de respondenten. Deze zullen zij stapsgewijs doorgaan, zodat de werkelijkheid op zijn best wordt gesimuleerd. Nadat de respondenten er in zijn geslaagd alle taken te volbrengen, wordt er een gesprek aangegaan met de respondent over de keuzes die hij/zij heeft gemaakt tijdens het onderzoek. Uiteindelijk word er op basis van alle resultaten een aanbevelingsrapport geleverd, waarmee u uw wensen waar zou kunnen maken!

1.
Kennismaking & brainstorm
Wie zijn wij en wat wilt u? In deze stap nemen we uw wensen door en bekijken we samen de huidige knelpunten voor uw situatie.
2.
Onderzoek fase 1
Vervolgens stellen wij een probleem analyse op en voeren wij een marktonderzoek uit. Op basis hiervan beslissen wij wat er fout gaat en stellen wij de taken op voor het eye-tracking onderzoek.
3.
Onderzoek fase 2
Tijdens het eye-tracking onderzoek nodigen wij over het algemeen 16 respondenten uit in ons eye-tracking lab om te onderzoeken wat er precies fout gaat tijdens de klantenreis.
4.
Resultaten
Vervolgens leveren wij een gehele nieuwe marketingstrategie op. Wat gebaseerd is op de gehele onderzoeksfase en de kennis binnen het vak neuromarketing.
5.
Uitvoering
De marketingstrategie wordt vervolgens uitgevoerd door Zeeland Solutions, zodat de klanten zich kunnen concentreren op hun specialiteiten!
6.
Optimaliseren
Uit geoptimaliseerd ben je nooit in de ogen van Zeeland Solutions. Tijdens deze fase is het dus tijd om nieuwe marketing vraagstukken te beantwoorden door de werkwijze van Zeeland Solutions.

Team

Arthur Piso
Mede- eigenaar
Mike Vermeijs
Mede- eigenaar